📞 +358 50 558 1199             📍 Avd. Nuestro Padre Jesus Cautivo 11, Los Boliches (junakatu)

Yksityispotilaat

Tällä hetkellä ei ole mahdollista korvata käyntiä espanjalaisella sairauskuluvakuutuksella

  • Yksityispotilaiden vastaanottohinta määräytyy vastaanottoajan perusteella (Kysy varatessasi aikaa). Yksityispotilaat (jotka kuuluvat suomalaisen sosiaaliturvan piiriin, KELA) voivat hakea hoitokustannuksista jälkeenpäin Suomesta KELA:lta korvausta samalla tavalla kuin Suomessa yksityisellä klinikalla hoitoa saadessa.

  • Pyydä lääkäriltä selvitys vastaanoton kustannuksista. Suomalainen lääkäri voi antaa hoitoselvityksen samoilla hoitokoodeilla kuin Suomessa.

  • Alta löydät lisätietoa korvausten enimmäismääristä ja korvauksen hakumenettelystä. Korvausten haku tulee tehdä 6 kk:n kuluessa hoitotapahtumasta.

KELA: hoito ulkomailla

KELA Enimmäiskorvausmäärät

  • Pyydä tarvittaessa lääkärin tekemä hoitoteksti mukaan Suomeen (englanninkielinen). Se on haettavissa yleensä seuraavana päivänä tai se voidaan toimittaa suojatulla sähköpostilla (Protonmail) myös jälkeen päin. Ilmoita tästä jo vastaanotolla.
  • RESEPTIEN UUSINNAT (25 euroa): Uusitaan jos on olemassa suomessa tehty resepti ja/tai hoitosuunnitelma (Esim KANTA -arkistotuloste tai kuva) tai Espanjassa lääkärin vastaanotolla diagnosoitu sairaus ja hoitosuunnitelma. 

 

paluu etusivulle