Palaute ja kehitysideat

Tämän sivun kautta voit antaa palautetta ja kehitysideoita kirjoittamalla kommenttiosioon. Luottamuksellisia kommentointeja ei julkaista eli jos kerrot kommentoinnissa, että et halua kommenttiasi julkaistavan

Paluu etusivulle

6 ajatusta aiheesta “Palaute ja kehitysideat”

 1. Ohjeita ja lisätietoa -kohdassa sanotaan yksityispotilaista:
  Yksityispotilaat
  Tällä hetkellä ei ole mahdollista korvata käyntiä espanjalaisella sairauskuluvakuutuksella
  eli tarkoittaako tämä sitä, että kun minulla on Caser vakuutus ja asun vakituisesti Espanjassa, niin vakuutus ei kelpaa teillä?

  1. Hei. Valitettavasti espanjalaisen vakuutuksen turvin ei pääse suomiklinikan lääkäreille, mutta espanjalaiset lääkärit palvelevat Vithas Xanitissa. Syynä siihen on että vakuutus korvaa suomalaiselle lääkärille n. Kymmenesosan normaalista käyntipakkkiosta.

   Yst.terv.
   Jan Wiklund

   1. Hei, onko kysymys siitä, että suomalainen lääkäri ei ole tehnyt sopimusta esim. Caserin kanssa ? Sirpa Laukkonen hyväksyi Caserin vakuutuskortit. Miksi se ei nyt onnistu ? Miksi suomalaista toimiluvan saanutta lääkäriä näin syrjitään Espanjassa ?

    1. Hei, Caser ei syrji. Enemmän syynä tähän on se, että caserin maksama palkkio lääkärille on n kymmenes osa normaalista vastaanottopalkkiosta. Lääkäri ei voi tarjota samaa palvelua eri hintaan eri tahoille samasta vastaanottoajasta, se on väärin muita kohtaan esim itsemaksavia tahoja kohtaa. En voi ottaa kantaa muiden lääkärien suhteen. Yst.terv. Jan Wiklund

 2. Ihmeellistä toimintaa Xanitilta ja Vithas-konsernilta. Mainostetaan suomalaisia lääkäreitä, mutta espanjalainen vakuutus ei korvaa käyntejä heidän vastaanotollaan.

  Tiedoksenne, etteivät kaikki suomalaiset voi hakea edes tuota Kela-korvausta, vaikka tuossa yhdellä sivulla niin väitetään.

  Ei tätä voi ainakaan palveluksi kutsua.

  1. Hei, kiitos palautteesta ja pahoitteluni. Suomalaiset lääkärit eivät voi pitää merkittävästi eri hintoja eri potilaille, tämä koskee myös Espanjalaisia vakuutusyhtiöitä, jotka toimivat heidän asiakkaiden lukuun. Lääkärit toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina Xanit Vithas klinikassa ja määrittelevät hinnoitusperiaatteensa itsenäisesti ja tasapuolisesti. Espanjalaisten vakuutusyhtiöiden maksama palkkio lääkärille on merkittävästi poikkeava ja kuvastaa erilaista espanjalaistyylistä vastaanoton toimintamallia. Katso aikaisempi keskustelu.
   Tarkensin sivuille myös KELA korvattavuutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *