📞 +358 50 558 1199             📍 Avd. Nuestro Padre Jesus Cautivo 11, Los Boliches (junakatu)

Tältä sivulta löydät keskeiset tiedot

Vithas Xanit klinikka, Edifico Beroe, Avenida de Ramón y Cajal, 5, 29640 Fuengirola
Kartta tämän sivun lopussa. Fuengirolan keskustan Renfe juna-asemalta 250m ja linja-autoasemalta 150m ns “bussikatua” pitkin poispäin keskustasta kohti Los Bolichesta/Benalmadenaa

Huomioitavaa

Koronatilanteen vuoksi suomalaiset lääkärit eivät pääse Suomesta paikalle suomiklinikkaan pitämään vastaanottoa. Pahoittelemme tilannetta.

Ajanvaraus +34 616 241 290 suomenkielellä arkisin klo 8-21

Ajankohtaiset aukioloajat löytyy täältä

suomiklinikka.fi:n suomalaiset lääkärit hoitavat matkavakuutus- ja yksityispotilaita.HUOM: Tällä hetkellä käyntimaksua suomalaisille lääkäreille ei voi suorittaa espanjalaisesta sairauskuluvakuutuksesta.

Tutustu täällä suomalaisiin lääkäreihin

Ohjeita vastaanottoa varten täällä (matkavakuutus / itse maksavat yksityispotilaat).
Matkavakuutuksissa on käytössä ns. suoraveloitus eli useimmissa tilanteissa pystymme laskuttamaan suoraan vakuutusyhtiötä. Kysy myös muun yksityisvastaanoton hinta.

Suomiklinikka.fi toimii Fuengirolassa Vithas Xanit klinikassa, jossa on monipuoliset palvelut mm. röntgen- ja laboratoriopalvelut, pikatestit, hammasklinikka, fysioterapia sekä sairaanhoitajan palvelut. Lisäksi Fuengirolan klinikalla vastaanottoa pitävät useat eri alojen erikoislääkärit (mm suomenkielinen sisätautilääkäri, kardiologi). Voit asioida heidän kanssaan englanniksi tai suomenkielellä suomenkielisen vastaanottohenkilön tulkkaamana.

Täyden palvelun sairaalassa Benalmadenassa (Vithas Xanit Hospital Benalmadena) on laajat tutkimuspalvelut, vuodeosastot, teho-osasto, leikkaussalit ja laajat erikoislääkäripalvelut. Sairaalassa on mahdollisuus saada tulkkausapua suomenkielellä tai kommunikoida englanninkielellä. Siellä on myös 24/7 päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta. Suomitulkkaus on mahdollinen.

Vithas Xanit Lääkäriambulanssin voit tilata numerosta (eng/esp) 900 200 116

Suomenkielinen yhteyshenkilö Vithas Xanit Marita Ekman 696 981 372

Aurinkorannikon suomenkielinen hätänumeropalvelu Sosryhmä organisaatio (sosryhma.org) 618 566 603